

15th January 2015

Topic: Ordinary National Education Test (O-NET) Secondary Yr 9.

To: Parents

Document attached: O-NET test schedule for Secondary Yr 9.

The National Institute of Educational Testing Service (Public Organization) set up the O-Net test for all students so schools can measure academic ability and use it to improve teaching and studying. The test results are used as one of the factors for graduation from the 2008 Basic Education Core Curriculum. This year, the National Institute of Education Testing Service will hold the test on <u>Saturday 31st January and Sunday 1st February 2015 at 7.30 am - 4 pm at Sarasas Ektra School</u> (Secondary Department) Rules and regulations for the O-Net test are following:

- 1. Students must wear school uniform on the test day.
- Students should arrive school at 7.30 am and report to teachers at Crescent Court 2. Moving to the test room at 8.00am (Students arriving more than 30 min will not be permitted to go to the test room)
- 3. Students must bring a 2B pencil, an eraser, a sharpener and a pen on the test day.
- 4. Only these things can be brought into the test room. No pencil case, No cell phones or anything else is allowed in the test room.
- 5. Students need to bring current National I.D or Student I.D card that has a photo or the government issued card that that is not expired to show to teachers before entering the test room.
- 6. School will prepare morning drink, lunch, and snack for all students on the test day.
- 7. Parents can collect their child after the test has ended.
- 8. The National Institute of Education Testing Service will announce the test results on 16th March 2015 on the website <u>www.niets.or.th</u>

All Secondary students year 9 <u>are required</u> to take an Ordinary National Education Test (O-NET) to use it as one of the factors for graduation, and for students to compare their academic ability. We request parents to please allow their children to take the test on the date and time above.

For your acknowledgement, and thank you for your continued support of our school.

Sincerely yours,

 \mathcal{A}

(Miss Busararat Kerdpirmpul) Vice Director: Secondary Department

O-NET Test Schedule Secondary Year 9

Saturday 31st January –Sunday 1st February 2015 at Sarasas Ektra School

(Secondary Department)				
Subject				
Date-Month-Year	Time	code	Test Subject	Test Time
Saturday 31 st January 2015	08.30 am - 10.00am	90	Mathematics	90 min
Break 30 min				
	10.30 am - 12.00pm	91	Thai Language	90 min
Break 1 hr				
	1.00 pm - 2.30 pm	93	English	90 min
Subject				
Date-Month-Year	Time	code	Test Subject	Test Time
Sunday 1 st February 2015	08.30 am - 10.00am	95	Science	90 min
Break 30 min				
			Social Science,	
	10.30 am - 12.00		Religion, and	
	pm	92	Culture	90 min
Break 1 hr				
			Health and Physical	
	1.00 pm - 1.40 pm	96	Education	40 min
	1.40 pm - 2.20 pm	97	Art	40 min
			Career and	
	2.20 pm - 3.00pm	98	Technology	40 min

(Secondary Department)

*

Acknowledgement SES.219/2014

Topic: Ordinary National Education Test (O-NET)Secondary Yr. 9 (Please return to class teacher by Monday 19th January 2015)

Name.....(Parent)