O-NET Test Schedule Primary Year 6 Saturday 31st January 2015 at Sarasas Ektra School (Primary Department)

		Subject		
Date-Month-Year	Time	code	Test Subject	Test Time
Saturday 31st	08.30 am - 09.20 am	64	Mathematics	50 min
			Social Science,	
			Religion, and	
January 2015	09.20 am - 10.10 am	62	Culture	50 min
Break 20 min				
	10.30 am - 11.20 am	61	Thai Language	50 min
	11.20 am - 12.10 pm	63	English	50 min
Break 1 hr				
	1.10 pm - 2.00 pm	65	Science	50 min
Break 20 min				
			Health and Physical	
	2.20 pm - 2.50 pm	66	Education	30 min
	2.50 pm - 3.20 pm	67	Art	30 min
			Career and	
	3.20 pm - 3.50 pm	68	Technology	30 min